Kentt%C3%A4%201_edited.jpg

Tärkeimmät kehityskohteet

Toimivat liikenneyhteydet, turvallisuus ja kehittyvät asuinalueet

Kiitos äänestäjilleni
Irina Alanne

Kokoomuksen ehdokas Vantaan

kuntavaalissa 2021

Saadut äänet 62 

Vaaliteemani

Petikko, kolmosen ylitse johtava silta

Toimivat liikenneyhteydet

Kaupungissa tarvitaan sekä toimiva julkinen liikenne, että hyvät edellytykset yksityisautoilulle, jotta arki erilaisisa elämäntilanteissa olisi sujuvaa.

Tronen lennätyksen opettelua
Hotellin rakennustyömaa Myyrmäessä Fressin parkkipaikalta katsottuna

Turvallisuus

Jokaisella ihmisellä on oikeus elää rauhassa, omannäköistä elämää. Yksi valtion, kunnan, yhteisön tärkeimpiä tehtäviä on varmistaa, että tämä toteutuu. Jokaisen vantaalaisen tulee tuntea olevansa sekä fyysisesti, että psyykkisesti turvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että koulujen tulee olla mukavia paikkoja kaikille, ilman kiusaamista. Kenenkään ei pidä joutua pelkäämään terveytenstä tai omaisuutensa puolesta kävellessään kadulla. Sairauden yllättäessä tulee hoitoon päästä riittävän nopeasti ja taloudellisten ongelmien kohdalla, tulee kaupungin tarjota tukea ensisijaisesti opastamalla ja  tarvittaessa auttamalla rahallisesti vaikean ajan ylitse. 

Kaiken toiminnan tavoitteena tulee olla se, että yksilön ja perheen elämän laatu pysyy hyvänä, vaikka matkalla joskus olisi töyssyjäkin ja että kaikille löytyy juuri omien voimien mukainen tapa pärjätä. 

Asuinalueiden toimivuus ja viihtyisyys tulee turvata ylläpitämällä niissä jo olevia toimintoja ja kehittämällä niitä suunnitelmallisesti. Tämä tarkoittaa yhdellä alueella kevyenliikenteen väylää ja kunnallistekniikan tuloa, toisella alueella tämä tarkoittaa hotellin rakentamista ja liikuntamahdollisuuksien parantamista. 
Muutoksien keskellä tulee kuitenkin vaalia asuinalueiden ominaispiirteitä, jotta meiltä jatkossakin löytyy erilaisia, omaleimaisia alueita.

Kehittyvät asuinalueet

Irina Alanne
Irina Alanne

Describe your image

press to zoom
Irina Alanne, Anneli Karhunen Maarit Raja-Aho
Irina Alanne, Anneli Karhunen Maarit Raja-Aho

Describe your image

press to zoom
Roskien keruu_edited
Roskien keruu_edited

press to zoom
Irina Alanne
Irina Alanne

Describe your image

press to zoom
1/5