Search
  • irinaalanne

Mistä torilla puhutaan

Olin sunnuntaina Tikkurilassa torilla. Meillä oli Kokoomuksen teltta keskeisellä paikalla Pation vieressä. Paikalla oli hyvä määrä ehdokkaitamme sekä suuri joukko kaupunkilaisia nauttimassa kesäpäivästä, tai kiiruhtamassa ohitse johonkin itselle tärkeään määränpäähän. Tarjosimme ihmisille makkaraa, esitteitä ja mahdollisuutta keskustella itselleen tärkeistä asioista suoraan meidän, ehdokkaiden kanssa.


Puheeksi tuli äänestysinto, EU-tukipaketti ja Kokoomuksen asema koko kansan puolueena myös vähävaraisten puolustajana ja luonnollisesti myös sote ja pääkaupunkiseudulle yhteiset luonto-, turvallisuus- ja talous asiat, sekä rakennusvalvonta uudisrakennusten kohdalla.


Suoraan Vantaata koskevia kysymyksiä oli mm. ratikka, turvallisuus, liikenneyhteydet, niiden puute, hinta ja riittävyys alueittain, työllisyys, maahanmuutto, terassit, pienyrittäjät, suuret kauppakeskukset, työntekeminen ja kuntavero. Paljon keskusteltiin myös vanhusten yksinäisyydestä ja heidän pärjäämisestään kotona sekä yleisestä arjen sujuvuudesta kaikissa ikäryhmissä. vehreä ympäristö, viheralueet ja pysäköintipaikat olivat myös paljon keskustelua herättäviä puheenaiheita.


Yleisesti ottaen ihmisiä kiinnostivat paljon suoraan heidän arkeensa vaikuttavat ja siinä näkyvät asiat. Oli hienoa kuulla monen kaupunkilaisten ajatuksia Vantaasta ja elämästä siellä. Sain tästä paljon ajatuksia ja intoa kampanjaan ja vaikuttamistyöhön.


Kiitos Tikkurila.

Tällä viikolla minut tavoittaa varmimmin työpäivän jälkeen Myyrmäestä. Alkuviikosta olemme Punamultatorilla ja ennakkoäänestyksen päätyttyä siirrymme Paalutorille. Tervetuloa tapaamaan minua ja kanssaehdokkaita.

11 views0 comments

Recent Posts

See All